Museumzoeken logo
Hierboven of onderop zouden we graag informatie van uw museum plaatsen(meer info).
Musea / Nationaal Militair Museum Soesterberg

Nationaal Militair Museum Soesterberg


Nationaal Militair Museum Soesterberg

Staat er verkeerde of verouderde informatie op onze website? Laat het ons weten via email naar info@museumzoeken.nl of door klikken op contact. Wij passen het zo snel mogelijk aan.

...

Recensie voor museum Nationaal Militair Museum Soesterberg

Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven.

Geef hier uw mening en uw naam (mag ook een alias zijn als u dat liever wilt).

Het kan handig zijn om ook uw email te geven als we nog even over uw recensie willen overleggen, maar het is niet verplicht. In ieder geval wordt uw email niet getoond.

  

Uw ster-beoordeling: 1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren

Recensies van onze bezoekers

3 Recensies. Gemiddeld aantal gegeven sterren is 1.


Anoniem

1 April 2018;
Prachtige lokatie, prachtig museum. Maar zeer ongeschikt voor (jonge) kinderen. Website en infobalie suggereren dat het kindvriendelijk is en er ook voor kleine kimderen genoeg te beleven is. De belevingswereld of 'explore ruimte' is vooral gericht op wapengebruik, schietspellen en geweld. Past in het thema, maar past niet bij het beleid dat de Nederlandse overheid voert wat betreft de geweldloze opvoeding van onze jeugd. Ik ben erg geschrokken van hetgeen hier getoond werd. Goede promo om de jeugd naar defensie te lokken. Dat wel..
mary

11 April 2016;
Je moet je tas in locker doen ....tenminste sommige mensen wel en de meeste niet personeel trek geen gelijke grens de grootste tassen lopen binnen. Heel onterecht en als je personeel erop aanspreek kijken ze dwars doorje heen. Idioot.
Ad Langenhuijsen
9 Jan.2016;
Dit splinternieuwe museum is een aanrader voor iedereen die "iets" heeft met onze krijgsmacht. Om er(binnen en buiten) alles te zien moet je eigenlijk meer dan één dag uittrekken. Ook heel boeiend voor kinderen!
...
 

Hierboven zouden we graag een advertentie van uw museum plaatsen.
Klik hier voor meer informatie.