Museumzoeken logo

Sarkis in de Onderzeebootloods

Na 2 succesvolle edities in 2010 en 2011 hebben Museum Boijmans van Beuningen en het Havenbedrijf Rotterdam wederom een hedendaagse kunstenaar uitgenodigd om een installatie in de Rotterdamse haven te maken. Met de tentoonstelling "Ballads" transformeert Sarkis (1938) de industriële Onderzeebootsloods deze zomer tot een bijzondere plek.

Museum Boijmans van Beuningen - 1 augustus t/m 30 september 2013.

 Dit kan ook uw advertentie zijn; mail naar info@museumzoeken.nl 

Museums / Adverteren

Adverteren op onze website

Adverteren

Museumzoeken is een website waar geïnteresseerden snel de belangrijkste informatie over een museum kunnen vinden. Er zijn twee groepen die museumzoeken raadplegen.

De ene groep bestaat uit mensen die nog niet besloten hebben maar die willen kijken welke mogelijkheden er in hun buurt zijn. Daarvoor is museumzoeken bij uitstek geschikt omdat zij snel per stad kunt zien welke musea er zijn. Voor deze groep is het heel aantrekkelijk om uw museum te laten opvallen om ze net even dat zetje te geven om bij uw museum langs te komen.

Een andere groep bestaat uit gebruikers die al wel weten wat ze willen en die snel even de tijden of de prijzen willen weten van het museum waar ze naar toe willen Deze mensen zullen niet zo snel hun plan veranderen als ze een advertentie van uw museum zien, maar die komen misschien wel op een idee om daar een andere keer op bezoek te gaan.

Op dit moment zijn er maandelijks meer dan 17.000 mensen die onze site bezoeken. Als u met uw advertentie maar 1 procent van die mensen naar uw museum weet te trekken hebt u uw advertentie er al lang en breed uit.

Uw museum of expositie uitlichten

Verwacht u over enige tijd een bijzondere expositie in uw museum? Laat dat dan weten aan de meer dan 17.000 bezoekers van deze website door informatie daarover toe te voegen boven de detailpagina van uw museum.

Natuurlijk hoeft u zich niet te beperken tot een tijdelijke tentoonstelling. Als u uw museum extra wilt aanprijzen kunt u natuurlijk ook zo'n "uitgelicht"-strook boven de pagina met uw museumdetails gebruiken om meer over uw museum te vertellen.
Dat hoeft ook geen vaste informatie te zijn. Als u dat wilt kunt u (in overleg met ons) de inhoud van die "uitgelicht"-strook bijvoorbeeld eens in de 3 maanden vernieuwen.

Een "uitgelicht"-strook boven uw museum is niet duur. Wij vragen daarvoor 25 euro per jaar (excl.BTW).

Stuur ons een mail

Algemene advertentie

U kunt ook uw museum onder ieders aandacht brengen onderop alle pagina's. U ziet twee gefingeerde voorbeelden daarvan onder (alleen) deze pagina; eerst een advertentie voor een expositie in de vorm van een plaatje, daarna een voorbeeld van een plaatje met tekst.

De beschikbare ruimte van elk is beperkt tot 250x300pixels, maar zoals gezegd, deze advertentie blijft wel de gehele tijd zichtbaar onder alle pagina's, zowel onder de algemene pagina's als onder de detailpagina's van elk museum.

Deze plaats kunt u zelf gebruiken zoals u wilt. U kunt hem gebruiken om een tentoonstelling aan te kondigen, of om iets speciaals over uw museum te vertellen of ook om een vacature te plaatsen.

Voor zo'n "algemene" advertentie vragen wij 30 euro per maand of 300 euro per jaar (excl.BTW). Als u in dat jaar de advertentie een paar keer van inhoud wilt veranderen blijft de jaar-korting van 2 maanden gehandhaafd.

Stuur ons een mail

Uw link toevoegen

Mocht uw museum nog niet in onze lijst staan, wilt u ons dan de gegevens daarvan toezenden zodat wij een link naar uw museum op kunnen nemen?
Bij onze afweging of we een museum op nemen kijken we naar het volgende:
  1. is het gevestigd binnen Nederland
  2. is het ondergebracht in een fysiek gebouw(geen online museum)
  3. is het te bezoeken
  4. heeft het museum een collectie
  5. is er een educatieve component
  6. is de doelstelling voornamelijk collectieverkoop of niet
  7. wat is het amusements aspect (geen pretpark)

Als u een interessante link weet voor onze pagina museumlinks horen we dat ook graag. Stuur ons dan s.v.p. de link en een korte beschrijving en zo mogelijk onder welke categorie u denkt dat die link goed zou passen.

Stuur ons een mail

Interesse in de aankoop van deze site?

Vraagprijs 14.000 euro (excl.)
Museumzoeken bestaat sinds 2010
Dagelijks komen zo'n 600 mensen op de website. De site wordt voornamelijk goed gevonden op het woord 'Museumkaart'.
www.dutchmuseums.com
www.niederlaendischemuseen.de
www.museumnext.nl
www.museumsiteholland.com
www.museumbezoeker.nl
www.museumzoeker.nl
www.dutchmuseumonline.com
twitter account @museumzoeken met meer dan 2.692 volgers
Jaarlijks moet er ongeveer twee weken voltijd in gestopt worden om de openingstijden, entreeprijzen en contactgegegvens up-to-date te maken.
Ik wil mijn tijd graag weer besteden aan andere websites.
De specifieke informatie van de musea staat allemaal in een .txt bestand die door een .exe bestand wordt gestopt in een html pagina.
De gegevens op de hoofdpagina staan allemaal in een database. Alle anderstalige pagina's worden gegenereerd dmv de nederlandse .txt file icm een file waar alle vertalingen in staan en die ook uitgebreid kan worden.

Potentie

- Wellicht kan de geolocatie nog uitgebouwd worden voor de anderstalige sites
- Affiliate marketing

Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met mij;

David van Batenburg via museumcontactpagina
Ook wil ik u graag nog verdere informatie verstrekken mocht u hiervoor belangstelling hebben.

Disclaimer

Wij houden ons het recht voor om bovenstaande voorwaarden desgewenst te wijzigen bij de aanvang van een nieuw kalenderjaar. Mocht dat voor uw lopende advertentie gevolgen hebben dan informeren wij u daar tenminste 1 maand van tevoren over.


...
 
 

Sarkis in de Onderzeebootloods

Na 2 succesvolle edities in 2010 en 2011 hebben Museum Boijmans van Beuningen en het Havenbedrijf Rotterdam wederom een hedendaagse kunstenaar uitgenodigd om een installatie in de Rotterdamse haven te maken. Met de tentoonstelling "Ballads" transformeert Sarkis (1938) de industriële Onderzeebootsloods deze zomer tot een bijzondere plek.
Museum Boijmans van Beuningen - 1 augustus t/m 30 september 2013.

Hierboven zouden we graag een advertentie van uw museum plaatsen.
Klik hier voor meer informatie.

© Museumzoeken.nl -