Museumzoeken logo
Hierboven of onderop zouden we graag informatie van uw museum plaatsen(meer info).
Musea / Torenmuseum Valkenburg

Torenmuseum Valkenburg


Torenmuseum Valkenburg

Staat er verkeerde of verouderde informatie op onze website? Laat het ons weten via email naar info@museumzoeken.nl of door klikken op contact. Wij passen het zo snel mogelijk aan.

...

Recensie voor museum Torenmuseum Valkenburg

Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven.

Geef hier uw mening en uw naam (mag ook een alias zijn als u dat liever wilt).

Het kan handig zijn om ook uw email te geven als we nog even over uw recensie willen overleggen, maar het is niet verplicht. In ieder geval wordt uw email niet getoond.

  

Uw ster-beoordeling: 1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren

Recensies van onze bezoekers

1 Recensie. Gemiddeld aantal gegeven sterren is 4.


John Fitzgerald Hagen

22 Maart 2018; 12:25
Op zaterdag 17 februari 2018 werd ik zeer gastvrij ontvangen door de beheerder van dienst. Het bleek dat wij allebei geschiedenis hadden gestudeerd. Mijn doel was om tijdens het bezoek een indruk te krijgen van het verhaal van het museum en daarover een review te schrijven voor de website archeologie Nederland. Het luik werd opengezet, zodat ik vanaf het dak een paar mooie plaatjes kon schieten van het Castellumplein. Ook werd de inwendige mens niet vergeten en kreeg ik een kopje koffie aangeboden. Het museum is uitgerust met een lift en dus toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. In een aantal ruimtes toont het museum de geschiedenis van Valkenburg en het nabijgelegen voormalige vliegveld. Ik kan het museum aan iedereen aanbevelen. Natuurlijk valt het niet mee om het museum louter met vrijwilligers te bemensen, toch zou ik willen pleiten voor nog een dag extra openstelling gedurende de week.
...
 

Hierboven zouden we graag een advertentie van uw museum plaatsen.
Klik hier voor meer informatie.