Museumzoeken logo
 

Museums / Disclaimer

Disclaimer

De motivatie voor de oprichting van deze site ligt in het feit dat ik nergens een overzichtelijke site vond met musea waar de museumkaart gebruikt kan worden. Daarom hoop ik dat deze site aan de overzichtelijkheid van de geldigheid van de museumkaart aan kan bijdragen.

Staan hier nu alle musea genoemd waar de museumkaart geldig is? Het antwoord is ja, maar het is mogelijk dat we achter lopen en dat een museum opent voordat we het hebben kunnen opnemen. Als zoiets het geval is, wilt u me dat dan laten weten?
Staan hier nu alle "geregistreerde" musea? Vrijwel.
En "niet-geregistreerde" musea? Meestal wel, maar niet altijd. Ondanks dat onze website ook veel musea laat zien die niet geregistreerd zijn kunnen sommige musea in uitzonderlijke gevallen niet opgenomen worden in ons overzicht. Bijvoorbeeld omdat er naar onze mening te weinig "museale waarde" geboden wordt.
Bij zulke gevallen berust de eindbeslissing uiteindelijk bij mij zonder daarover in diskussie te hoeven gaan.

Veel aandacht is besteed aan de kompleetheid en korrektheid van de informatie op deze site. Toch is het mogelijk dat er onnauwkeurigheden of fouten tussendoor zijn geglipt. Als dat zo is wil ik dat heel graag verbeteren. Daarom vraag ik om dat aan me te melden als u ze tegen komt. Ook als u een museum kent dat niet op de site is terug te vinden hoor ik dat graag.

Hoewel ik alert ben en blijf op mogelijke fouten kan ik op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor de gevolgen daarvan. Wel hoor ik het graag als er zo'n fout blijkt te zijn zodat ik het snel kan verbeteren.
Voor de zekerheid en voor de meest actuele informatie verdient het altijd aanbeveling om de site van het museum zelf te raadplegen. Daarom geven we van elk hier opgenomen museum de link naar de eigen website.

Voor meldingen van fouten, voor verbeteringen of aanvullingen kunt u me mailen naar info@museumzoeken.nl of u kunt gebruik maken van het formulier dat verschijnt als u op klikt op
contact.

...
 

Hierboven zouden we graag een advertentie van uw museum plaatsen.
Klik hier voor meer informatie.